torsdag 1 juli 2010

Det kommer att bli en smutsig valrörelse...

Idag har man lyckats att spåra en kampanj mot Mona Sahlin som funnits på internet ett tag och sen senaste tiden även som flygblad som sats upp. Vart ursprunget till denna kampanj finns är nog omöjligt att ta reda på, men den har spridits av minst en moderat på topposition.

Jag tycker att man kan ha en hård valrörelse med kritik mot andra partier och mot politiskt agerande från enskilda politiker, men när man istället går till personangrepp mot en politiker går det för långt. Tyvärr kommer vi antagligen få se en smutsig valrörelse i år med helt annat fokus än politik. Det tycker jag är synd och det kommer inte att gynna något politiskt parti utan snarare öka politikerföraktet. Vi får se på vilken nivå det hamnar på lokal nivå, men jag hoppas att vi han ha en lokal valrörelse i Borås som handlar om politik.

Men givetvis kommer jag i valrörelsen att säga vad jag tycker om både rikspolitiken och Borås-politiken. Vissa kommer tycka att det är hård kritik bara det utan att behöva kasta skit för sånt som ligger utanför det rent politiska.

I media: Ex, Dn, SvD

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar