lördag 19 juni 2010

Hej alla missnöjda centerpartister...

... Ni är alla välkomna till ett komma med oss istället. Detta gäller givetvis både väljare och politiskt aktiva. Jag vet att ni är många som inte tycker att Centerpartiet längre har kvar sin själ och har förändrat sin politik bort från de gröna värden de en gång faktiskt stod för. Droppen var ju ändå kanske att centerpartiet nu bröt mot sitt vallöfte om kärnkraften, men många av er har säkert tidigare blivit upprörda över att Centern nu stödjer valjakt, säljakt, spridande av giftiga ämnen på våra åkrar och försämringar på miljöområdet. Frågor som att förenkla för småföretagare, förbjuda sex med djur och fiskepolitik för ett hållbart fiske är andra frågor som man skulle kunna ha drivit men där man varit fruktansvärt passiva.


Även politisk aktiva är välkomna, tyvärr kan vi inte ändra våra listor till valet, men er kunskap kan komma väl till pass när det gäller att fylla alla våra nämndplatser vi kommer att få efter valet i Borås 2010.

Till alla er som vill vara med i ett grönt parti inbjuder jag er att gå med i Miljöpartiet istället. Följ länken längst ner på sida för att gå med i miljöpartiet.

http://www.mp.se/blimedlem

1 kommentar:

  1. Hej,

    som jag skrev på din kommentar på Centerpartiets Facebooksida:

    Precis som i alla andra partier finns det missnöje hos oss. Det är inget konstigt. Jag vill dock kontra ditt blogginlägg med ett från Per Ankersjö som skriver på samma tema:

    http://perankersjo.blogspot.com/2010/06/medlidande-med-sossar-som-lider-av-c.html

    SvaraRadera