tisdag 27 november 2012

Finns man inte på nätet finns man inte alls…


Har ni missat den nya valbloggen Grönt val Borås 2014? Tanken med bloggen var att starta upp den i god tid före valet för att få en blogg som finns med tydligt på internet till valet 2014. Man rankas aningen högre om bloggen funnits ett tag och om det finns en del innehåll tidigt. Än så länge har jag inte jobbat något med designen av bloggen och den får se ut som den gör ett tag till. Design och sökmotoroptimering kommer när valet närmar sig. Just nu försöker jag skriva korta inlägg om frågor vi driver och som vi har med i vårt lokala handlingsprogram.

Tittade in på Politometern för att se om jag blivit listad där än och till min förvåning upptäckte jag att det går bra redan nu, bloggen är redan rankad som den 5:e mest inflytelserika miljöpartistiska bloggen i Sverige enligt politometern. Totalt är det den 173:e mest inflytelserika politiska bloggen i sverige just nu.

Med gott om tid till valet och med en aktiv optimering ska MP Borås nog tydligt få fram sitt budskap på nätet. För syns man inte på nätet finns man inte…

1 kommentar:

  1. ...och syns man inte i media finns man inte heller! Så nuförtiden får man ligga i!
    Grattis till ett bra jobb med bloggen, Tom!

    SvaraRadera